Wie zijn wij

Heel regelmatig en eigenlijk steeds vaker krijgen wij de vraag waarom wij doen wat wij doen en wat we hiermee willen bereiken. In plaats van hier een heel lang verhaal over te vertellen is het antwoord eigenlijk heel kort en simpel: Wij maken mooie duurzame meubels omdat we dit leuk vinden, omdat het kan, omdat er vraag naar is en wij ervan overtuigd zijn dat dit de toekomst is.

Wie wij zijn? Wij zijn Raymond en Krista Hogendorp en wat een paar jaar geleden begon als ‘even een kastje maken’  want het was een probleem om te vinden wat wij zochten, is de droom ontstaan om zelf een bedrijf op te bouwen waar mooi en duurzaam hand in hand gaan. Nu een paar jaar later kunnen wij zeggen dat wij hier met De Bint Houtspeciaalzaak dagelijks hard aan werken en wat is dit leuk, wat geeft het een voldoening als er weer een geweldig meubel is afgeleverd. We zouden niet anders meer willen!

Een goede sfeer geeft je huis een prettig gevoel en maakt van jouw huis een thuis. Meubels spelen hierin een belangrijke rol, ben je dus niet op zoek naar een standaardmeubel van iedere willekeurige woonwinkel maar ben je op zoek naar een uniek robuust kwaliteitsmeubel met karakter dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons, De Bint Houtspeciaalzaak kun je terecht voor de mooiste op maat gemaakte meubels van robuust gebruikt hout. Als kleine specialist op de markt richten wij ons op meubels met een verhaal, meubels die niet alleen mooi maar ook uniek en duurzaam zijn. Goede producten voor eerlijke prijzen van duurzame materialen.

Wil je graag een keer bij ons langskomen, maak dan een afspraak en neem een kijkje in onze werkplaats aan de Van Alphenstraat in Voorburg, een werkplaats in een volledig gerenoveerde 100 jaar oude machinefabriek waar een verzamelbedrijfsgebouw is gerealiseerd voor ambachtelijke zelfstandige ondernemers. Een perfecte werkplek die past bij ons en onze ideeën over duurzaamheid en hergebruik.